mijnreisverhaalop.reismee.nl

Havana

Nog steeds onduidelijkheid over mijn visum. Ik heb vandaag weer veel gedaan. Ik ben vandaag met een bustour geweest, dit wil eigenlijk niks meer zeggen dat je een buskaartje koopt die voor toerristen is en dat je in zo'n bus gaat zitten en eruit gaat wanneer je wil.

Ik ben naar de plein van de revolutie geweest waar alle bekende gebouwen staan met che op afgebeeld. Indrukwekkend om te zien, dat plein voelde bijna russisch aan.

Ik ben ook naar een grote begraafplaats geweest, waar iemand weer mij een dienst wilde bewijzen en ik besloot er nu in mee te gaan. Hierdoor heb ik de belangrijkste graven gezien en zelfs mensen botten, omdat hij heel vrolijk zo graf voor mij opende. Na de hand vroeg hij me natuurlijk om geld. Veels te veel dus ook niet gegeven, wel de helft.

Daarna weer de bus in, hier kwam ik iemand tegen uit australie waar ik de rest van de dag mee heb getrokken. Tot een uur of 4 attans.

Verder heb ik een mail gestuurd naar de Nederlandse ambassade hier in Havana wat ik moet doen met mijn visum. Dus even afwachten.

Verder ben ik nog naar een fort geweest die aan de rand van Havana ligt op een heuvel, wat een uitzicht.

Hier ook voor het eerst deze reis verbrand en volgens mij goed ook.

Het hotel ben ik nu achter is een raar soort hotel. Hier komen namelijk twee soorten mensen, mensen zoals ik die cheap ass ergens willen slapen en mensen die hier een vrouw zoeken en proberen mee te krijgen naar Amerika of ergens. Vanochtend was er in de douch en toillet ineens geen water, dus ik hoop vanavond weer wel.

Verder zijn hier veel Nederlandse toerristen dus misschien heb ik daar later nog wat aan in mijn reis.

Verder poco poco wat rustig aan,betekend.

Groetjes uit het zo ow mooie havana