Nog een keer South Beach
Gisteravond zijn we uit geweest in een klein stadje voor Miami een half uur rijden van het appartement. Was super gezellig en waren rond uurtje of 3 thuis. Toen we thuis was ik best moe. Dat was de volgende dag ook te merken want ik werd pas om 12:00 wakker.
Dat was wel een beetje jammer, omdat ik naar de Everglades wou gaan (een groot natuurgebied waar je naar een krokodillenboederij kan) dit is dus niet door gegaan.
In de plaats daarvan ben ik om 13:00 gaan lunchen met Sepp en de crew en daarna weer naar South-Beach gereden. Gewoon omdat het kan. Lekker touren en beetje rond kijken.
RIjden hier is best makkelijk je houd gewoon je baan en moet op de snelheid en de stoplichten letten. Maar de zeispiegels zijn wel kut. Want je hebt A geen dodenhoekspiegel en dan mis je echt zo ding. Daarnaast vergroot de linkerspiegel behoorlijk dus diepte schatten is ook niet altijd alles. Maar prima karretje.
Er zit geen cruisecontrol op maar wel een bandenspanningsmeter en dat hebben we gemerkt. Vandaag dus ook de banden even opgepomp en wat een verschil het rijd nu prima.
Sepp is vanavond de chefkok dus is nu aan het koken. Vanavond nog wat drinken en morgen ochtend vroeg touren we naar de Key-West!!!!!
Hoi Laurence,
Key West is de volgende stap. We zijn hel nieuwsgierig. Zo een auto onder je kont is wel fijn he!
Net al je foto's en verha;len aan oma laten zien en ze is net als wij van mening dat het leuk is om je zo te kunnen volgen.
Veel plezier, groeten aan Sepp.
Papa en mama
Groeten uit een warm nederland, zelfs voor hienanh nu!! veel plezier !! wij hopen dat al je geluks dingen ook echt geluk brengen!!
Fijn te horen dat je goed bent aangekomen.
Oma volgt je verhalen op de voet.
Ben benieuwd naar je vervolg.
groetjes mama